INFORMATION

Hvordan foregår det? 

En vask, føn og klip tager omkring 3 timer.

Du kommer og afleverer din hund og vi lige snakker om dine ønsker til klipningen og vi ser hvordan hundens pels ser ud.
Jeg vasker din hund i k9 aloe vera shampoo og balsam, som virker beroligende for huden og ikke forårsager hudirritationer. Der kan tilvælges en pelskur indenfor samme mærke.
Herefter tørrer jeg din hund med min blower, hvor jeg får tørret hunden godt igennem og gjort pelsen klar til klipning. Til sidst klipper jeg din hund i den klipning vi har aftalt 😊 Har hunden brug for pauser under forløbet – får den det 😊

 

Er det kun vask og føn følger jeg selvfølgelig samme procedure, bare uden klipningen. Dog klipper jeg altid poter og negle (hvis muligt).

 

Laserterapi – hvordan ?

 

Laserterapi er en form for forstærket lys, som er koncentreret og derfor kan gå ind igennem vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle, hvor kroppens naturlige reparationsmekanisme går i gang og booster healingsprocessen. Desuden er laser også smertelindrende og antiinflammatorisk.

Laser er især effektiv til skader, gigt eller andre spændinger – både ligamenter, sener og blødvæv.

Hvis din hund skal have laser tager vi en snak om hvor udfordringen er på hunden krop og så giver jeg din hund laser på de udsatte områder/område. Denne behandling tager omkring en halv time og du må gerne være tilstede under forløbet, da du kan holde hunden for mig imens.

Jeg bruger en powerlaser VET kat 3B 3000mW lavet til dyr.

Obs: er er ingen vægtgrænse for laser. Jeg tilbyder også til kat, kanin eller hest. Kontakt mig da for info. 😊

Klippetyper

Bamseklip

Bamseklip er en rigtig charmerende klipning.  Hunden bliver klippet en tættere klip på krop med længere pelslængde på ben og søde bamse poter. Denne klipning kræver noget pelspleje af benene.

Hunde på billedet er klippet med skær 7f på krop og afstandskam 1,3 mm ben.


Hvalpeklip

Hvalpeklip er en sød frisure som passer til de fleste typer hunde. Her klippes hunden i den samme længde over hele kroppen og bamsepoter. Her kan man vælge en lidt længere længde for et mere pjusket look eller lidt kortere for mindre pjusk. Hunden på billedet er fx klippet med afstandskær 1,3mm. Denne klip kræver noget vedligehold af pelsplejen, specielt de udsatte områder: albuer, bringe, halerod – de steder med friktion/bevægelse.


Tætklip

Tætklip siger næsten sig selv. Her klippes hunden med en kort pelslængde på krop og ben. Til en filtret hund vil dette klip anbefales, da jeg ikke kan klippe med for meget afstand på filtret pels. Dette er for smertefuldt for hunden. Så kan man ligesom ”starte på en frisk” og så evt få lavet en hvalpe eller bamseklip til det efterfølgende klip, hvis dette ønskes af ejer og hunden er filtrefri. Der er også mange ejere der vælger denne type klip uden at hunden er filtret, men fordi det kræver mindre pelspleje. Pelspleje kan dog aldrig udelades.

På billedet illustreres en shih tzu med tætklip med skær 4f -  man kan også klippe med 7f som er en tand kortere endnu.


Derudover er det et hav af forskellige øreklip, haleklip og andre forskellige ønsker. 😊


På pudler (eller de racer det ønskes), kan jeg også klippe et 'clean face' og puddelpoter.


Nogle racer er ikke decideret ”klipperacer”, så hvis ikke det er et ønske fra ejer om en hel klipning, kan disse racer få fjernet underuld og evt studs af faner, poter og intimsteder.


VIGTIG INFO

Vigtig og nyttig info inden bestilling:

 Inden du kommer skal din hund selvfølgelig være redt igennem med karte og kam og luftet af.
Ankomst og afhentningstider skal overholdes.

Betaling skal ske ved afhentning via mobile pay eller kontant.

 

- Forsikring:

 

Det anbefales din hund har den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Behandling af hunden hos mig er på ejers eget ansvar. Skulle der ske skade på hunden, imens den er i salonen, er det ejer selv eller ejers forsikring, der betaler evt. dyrlægebehandling. Det anbefales derfor, at hunden har en sygeforsikring.

 

- Lopper/parasitter:

 

Hvis du har mistanke eller ved din hund har lopper, må du ombooke din tid indtil din hund er blevet loppebehandlet.

Konstateres der lopper ved salonen, vil der blive opkrævet et tillæg til rengøring af udstyr og salon og ekstra tidsforbrug som følge heraf på 400,-

 

- Filtrede hunde:

 

Er hunden meget filtret og er det umuligt at rede ud, vil hunden få en tætklip (i samråd med ejer), da det ikke er muligt at lave hvalpe eller bamseklip i sådan en pels.

Er hunden bundfiltret forbeholder jeg mig retten til at afvise hunden, da der kan være risiko for skade på hunden. Det er meget smertefuldt for hunden at være helt bundfiltret, og det kan være nødvendigt at fjernelse af pelsen skal ske under bedøvelse hos en dyrlæge. En stærkt bundfiltret pels kan også forårsage hudirritation og hudbetændelse.  Så sørg altid for at børste din hund igennem med karte og kam på daglig basis - også de besværlige steder.

Ansvar og risiko for skader ved nedklip af en stærkt bundfiltret hund bæres alene af ejer, også hvis der måtte opstå hudlidelser eller alopecia efterfølgende.

 

 - Ejer kan ikke være tilstede under forløbet.

 

Det er nemlig ikke muligt at skabe den tryghed og tillid, hvis ejer er til stede, da hunden selvfølgelig vil søge den hos ejer først.

 

- Afbud/udeblivelse:

 

Afbud skal altid ske mindst 24 timer før ellers skal der betales gebyr på 500,-


OBS: jeg trimmer ikke!